Wednesday, September 28, 2011

Apa yg lebih penting?....

I Learn a lots of thing from what i do right now...........
I Luv what i do n i learn a lots
That make me change....a lot of changes that make me be NEW PERSON..
I Learn a lot about people n Life..

So here is my advice & What i wanna be:
1.) Jgn berbangga dengan smartphones, hand bag, make ups, clothes, car yg anda ada klau ianya hutang (credits card)

2.) Jgn berlagak dgn rumah yg anda ada klau ianya rumah sewa

3.) Jgn berlagak klau gaji anda sama saja ngan kwn2 anda

4.) Jgn sibuk nak menayang barang2 yg anda ada..lebih baik sibuk fikirkan brape saving yg anda ada..n macam mana nak tambah. Juga brape duit yg ada bg pada parents?

5.) Jgn sibuk pasal tepi kain org...Anda sendiri dh cukup bagus ker?

6.) U have to change urself before changes others

7.) Selalu la tolong orang, to make u happier..

2 comments:

Shay Suria said...

great.. mmg semua nya benar..sgt2 benar.sy suke...hehe

cantek said...

ya betol nonny!sgt2 betol..berigt utk diri sendiri juga..harap2 post nonny ni bole buat peringatan utk semua org.mcm ana..ameen..tq nonny!!!like like like like!! ;)